Naz Çağla Irmak

Asıl çıkışını ise ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi ile yaptı. Hülya Gülşen Irmakın kızı olan Naz Çağla Irmak dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti.


Pin By Hilal On Naz Cagla Irmak Kirgin Cicekler Cagla Irmak Wearable

Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Naz Çağla Irmak sosyal medyada da trend haline geldi.

Naz Çağla Irmak. 15152 likes 3 talking about this. Demir Kadın Neslican filminde Neslican Tayı canlandıran Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlunun son paylaşımı dikkat çekti. Kanser hastalığına yenik düşen Tayın yaşamının anlatılacağı film için geri sayım sürerken filmin başrol oyuncusu Naz Çağla Irmak toplumsal medya paylaşımları ile gündem oldu.

Ünlü çift aşklarını sosyal medyadan duyururken hayranları da güzel oyuncu Naz Çağla Irmakın kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırıyor. 19m Followers 990 Following 215 Posts - See Instagram photos and videos from Naz Çağla Irmak nazcaglairmak. Naz Çağla Irmak Indonesian Fans.

11 hours agoNaz Çağla Irmak d. Naz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 24 yaşında Ankara Türkiye. 13 hours agonaz ÇaĞla irmak kİmdİr nerelİ kaÇ yaŞinda.

Dizi kariyerinde ilk defa annesiyle birlikte yer aldığı Bizim Evin Halleri isimli diziyle adım atmıştır. Ebeveynler Hülya Gülşen Irmak annesi Naz Çağla Irmak d. 16 hours agoNaz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 Sarp Levendoğlu ise 25 Aralık 1981 tarihinde doğmuştur.

Demir Kadın Neslican filminde başrol olan Naz Çağla Irmak geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını duyurdu. 17 Aralık 1997 Ankara Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur. 7 hours agoNaz Çağla Irmakın gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlua kaptırdığı iddia edildi.

Başarısı ve yetenekleri ile ekran başındakileri ve sosyal medya kullanıcılarını kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Ferhan Şensoy ile Derya Baykalın kızları Derya Şensoyla yollarını altı ay önce ayıran Sarp Levendoğlu ile kendisinden 15 yaş küçük sevgilisinin aşk pozları sosyal medyayı salladı. Bizim Evin Halleri dizisi.

31 Mayıs 1997 tarihinde Ankarada dünyaya gelen Naz Çağla Irmak Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur. 31 Mayıs 1997de dünyaya gelen Irmak çeşitli sinema tiyatro ve dizilerde rol aldı. 31 Mayıs 1997 Ankara Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Hülya Gülşen Irmakın kızı olan Naz Çağla Irmak dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Oyuncu Sarp Levendoğlunun meslektaşı Naz Çağla Irmak ile yeni bir birlikteliğe başladığı öğrenildi. En son Demir Kadın Neslican filminde Neslican Tayı canlandıran Naz Çağla Irmak Alp Arslan dizinde rol alan Sarp Levendoğlu ile.

Hülya Gülşen Irmakın kızıdır. Ferhan Şensoyun kızı Derya Şensoy ile ilişkisini bitiren yetenekli oyuncu Sarp Levendoğlu kalbinin kapılarını Naz Çağla Irmaka açtı. Demir Kadın Neslican filmimizde Neslican Tayın yaşamını canlandıran Naz Çağla Irmak görevi için geçtiğimiz günlerde saçlarını kazıtmıştı.

Güzel oyuncu Sarp Levendoğlu ile. En son Demir Kadın Neslican filminde Neslican Tayı canlandıran Naz Çağla Irmak ın yeni bir aşka yelken açtğı iddia edildi. Naz Çağla Irmak Born 19 October 1997.

11 hours agoPeki Naz Çağla Irmak hangi dizilerde oynadı instagram hesabı ne. 10 hours agoHülya Gülşen Irmakın kızı olan Naz Çağla Irmak dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. 31082021 - 1337 Sarp Levendoğlu kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak ile yeni bir birlikteliğe.

Irmak kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu ile çekildiği kareyi kalp emojisi ile paylaştı. Hülya Gülşen Irmakın kızı olan Naz Çağla Irmak dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte. 15 hours agoNaz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 Ankara doğumludur.

14 hours agoNaz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu sevgili mi. Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu aşklarını ilan etti. Irmak ve Levendoğlunun aşk yaşadığı iddia.

Oyuncuların arasında toplam 15 yaş bulunmaktadır. Naz Çağla Irmak 1997 doğumlu bir dizi ve film oyuncusudur. 14 hours agoNaz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu aşk yaşıyor 31082021 - 1330 Güncelleme.

831 likes 6 talking about this. 17 hours agoIrmak ve Levendoğlunun aşk yaşadığı iddia edildi.


Cagla Irmak On Instagram Bu Aralar Hep Aylin Paylastim Buyrun Bu Da Cagla Turkish Fashion Turkish Women Beautiful Fashion


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Cagla Irmak Fashion Long Sleeve Dress


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Turkish Beauty Beauty Long Hair Styles


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Turkish Women Beautiful Turkish Beauty Turkish Actors


Naz Cagla Irmak Ve Annesi Turkish Beauty Turkish Actors Turkish Fashion


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Cagla Irmak Celebrities Social Media Kirgin Cicekler


Bebegimmm Instagram Instagram Posts Instagram Photo


Nazcaglairmak Turkish Beauty Cagla Irmak Brunette Beauty


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Beauty Turkish Beauty Long Hair Styles


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Turkish Actors Kirgin Cicekler Cagla Irmak


Nazcaglairmak Turkish Women Beautiful Turkish Beauty Beauty


Naz Cagla Irmak Nazcaglairmak Phot


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos


Nazcaglairmak Caglairmak Kirgincicekler Kirgincickler11 Turkish Fashion Turkish Women Beautiful Fashion


Pin On Cagla Irmak


Cagla Irmak Unlulerin Tarzlari Kadin Guzel Kadinlar


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos Beauty Long Hair Styles Hair Styles


Cagla Irmak Nazcaglairmak Instagram Photos And Videos


87 1k Likes 1 236 Comments Cagla Irmak Nazcaglairmak On Instagram Take Me Back Turkish Beauty Turkish Actors Women

Subscribe to receive free email updates: